Vind een Energielabelaar bij u in de buurt

Energielabel verkrijgen

De procedure

Logischerwijs mogen alleen erkende adviseurs een energielabel toekennen. Deze adviseurs hebben jarenlange expertise op het gebied van energie en zij hebben een speciale opleiding moeten volgen om deze energielabels te verstrekken.
Op de zoekpagina vindt u een overzicht van alle gecertificeerde adviseurs in Nederland. Klik op "Zoek Energielabelaar" en vindt uw dichtsbijzijnde energielabelaar! 

Het financiele plaatje

Iedere adviseur hanteert een andere prijsbepaling. Het is aan te raden om bij verschillende deskundigen offertes aan te vragen en deze met elkaar te vergelijken. In oktober 2008 heeft Energielabelaars.nl een verkennend onderzoek uitgevoerd naar de prijsstelling onder Energielabelaars. Zie voor meer informatie het nieuwsartikel hierover.
De grootte van de woning speelt ook een rol bij de prijs voor het energielabel. In een grotere woning zal de adviseur langer bezig zijn, wat leidt tot een hogere prijs voor het energielabel. Voor een duidelijk beeld van alle aanbieders van energielabels klik op "Zoek Energielabelaar"